×
×

På väg mot hängmattan…

På väg mot hängmattan…

…tog vi en cykeltur till Svindersvik med lunch och visning, vi gick upp på takterrassen på kvarteret Prisman, Nya Gatan i centrala Nacka med milsvid utsikt och avslutade med en drink på en brygga i Kyrkviken. Nu tar kontoret en välbehövlig sommarpaus efter ett intensivt år med mycket att göra inom ett av våra kärnområden – hållbara energisystem och vägen mot en koldioxidneutralt Stockholm parallellt med en mer utmanande men även kreativ period inom andra områden. I en tid för eftertanke har vi möjlighet att utveckla oss, skaffa nya kunskaper och rusta oss för framtiden.

Vi ser ett stort intresse för nya strategier på fastighetsmarknaden med inriktning på en större flexibilitet och funktionsblandning, med en ny syn på arbetslivet, handeln, bostaden och inte minst på staden i sig. I tider av inbromsning uppstår nya möjligheter för de som vill och de som vågar.

Värmeböljan och torkan påminner samtidigt om att vi är på väg in i en globalt utmanande klimatkris som måste tas på betydligt större allvar och leda till förändringar, både av hur vi lever, det vi bygger och vår syn på resurser. Parallellt med ett nytt steg in i den digitala tidsåldern kommer dessa förändringar ligga till grund för något vi ännu inte kan föreställa oss, men vi ser det som en spännande utmaning och möjlighet att utvecklas både personligen och i vårt arbete.

Så… efter några veckors ledighet i hängmattan, på sjön, i naturen kommer vi tillbaka i augusti då vi ser fram emot att träffas och ta nya spännande steg tillsammans.

Glad sommar!

No Comments

Post A Comment